dimecres, 5 de febrer del 2014

Concerts del Conservatori Superior de Música de les Illes Balears

Orquestra Simfònica del Conservatori




Continua el Cicle de Concerts del Conservatori Superior de Música de les Illes Balears amb una nova cita que protagonitza l'orquestra simfònica d'aquesta institució, el dissabte dia 8 de Febrer del 2014 a les 20:00 h al Conservatori Superior de Música de les Illes Balears.



El concert està dirigit per Alfredo Oyagüez i intervenen també el clarinetista Eduardo Bernabeu i els guanyadors del concurs de solistes del Conservatori (Daniel Higón, Carlos Navarro, Álvaro Arias i Laura Pérez)

El programa es compon d'obres de Benedetto Marcello, Jacques Ibert, André Jolivet, Rimsky Korsakov i George Gershwin. D'aquest compositor nord-americà interpreten dues de les seves obres més famoses: An American in Paris i Suite de l'òpera Porgy and Bess, versionada magistralment per Louis Armstrong i Ella Fitzgerald.

Enhorabona per Daniel Higon, professor d'oboè a la nostra escola:

Daniel Higón Velasco
oboè

Nascut a Teruel l’any 1992. Als 9 anys comença els seus estudis musicals al Conservatori Professional de les Illes Balears sota la tutela de Juan Ramón Domingo, Sheila Alcalá, Carlos López i Álvaro Renard.

Paral·lelament amplia els seus estudis des de fa anys amb Javier Arnal i assisteix a cursos de perfeccionament amb solistes d’orquestra de talla internacional com Roberto Turlo, Ramón Puchades, Pilar Fontalba, Cayetano Castaño, Andreas Wittmann, Thomas Indermühle, Petar Hristov, Dudu Carmel, Jaime González i José Luís Vergara.

Acaba el Grau Profesional obtenguent el Premi Extraordinari de Fi de Grau l’octubre de 2011 en l’especialitat d’oboè.

Ha estat becat tres cops pel Rotary Club de Palma de Mallorca per asistir als Encontres de Joves Músics Europeus: a Milà l’any 2010, a Palma el 2011 i a Bad Driburg (Alemanya) el 2013. Ha col·laborat amb nombroses orquestes juvenils de les Balears. També participa amb regularitat amb orquestres professionals com l’Acadèmia 1830 i l’Orquestra del Teatre Principal. En l’àmbit professional és col·laborador espontani de l’Orquestra simfònica de les Illes Balears “Ciutat de Palma”. Pel que fa a la música de cámara ha participat a nombrosos festivals arreu de les Illes i ha col·laborat recentment a Girona amb la Symphonic Wind Ensemble.
Informació procedent de la web de "Suite Ensemble".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada